εταιριες φωτοβολταικών,φωτοβολταικά, εταιρείες στην ελλάδα, χονδρική πωληση, αντιπροσωπείες, σέρβις,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  
     

Επικοινωνήστε μαζί μας

και ανακαλύψτε τις μοναδικές μας προσφορές!!!

Photovoltaics companies Greece, Ελληνικές εταιρίες φωτοβολταϊκών, ηλιακά πάνελς, ηλιακοί καθρέπτες, συλλέκτες, συσσωρευτές, πλάκες, για τον ήλιο, φωτοβολταικά, ανεμογεννήτρια, inverter, φωτοβολταικό, photovoltaic in Greece, company, εταιρείες,  
Φωτοβολταϊκά Πάνελς Μετατροπείς - Inverter Ρυθμιστές Φόρτισης Φορτιστές Μπαταριών Μπαταρίες Ανεμογεννήτριες
Αυτόνομα Συστήματα Υβριδικά Συστήματα Διασυνδεδεμένα Συστήματα Φωτοβολταικά σε στεγες Ηλιακές Αντλίες Παρελκόμενα
φωτοβολταικά, δεη, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ανεμογεννήτριες
Shadow
Βασικές Κατηγορίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Προσφορές Ευκαιρίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Εταιρίες Φωτοβολταικών
 

Καλώς Ορίσατε στα Ηλιακά- φωτοβολταικά συστήματα της Solar Systems

Φωτοβολταϊκά νεα, τιμές, προσφορές ειδήσεις

Σεπτεμβριος- Φωτοβολταικά Νέα - 2011

Project Helios για τα φωτοβολταικά- Θετικές αντιδράσεις της αγοράς

 

Το πολυαναμενόμενο project Helios ( φωτοβολταικα) με τη δημοσιοποίησή του δημιούργησε θετικές αντιδράσεις στην αγορά των φωτοβολταϊκών, η οποία βλέπει να αναβαθμίζεται σημαντικά και να επωμίζεται το «βαρύ φορτίο» μιας από τις μεγαλύτερες ξένες επενδύσεις με στόχο την αντιστροφή του κλίματος και τη δημιουργία αναπτυξιακών προοπτικών για τη χώρα.


Πληροφορίες
---------------------------------------------------------

Project HELIOS - Ελληνικές επιχειρήσεις θα συμμετέχουν με εξοπλισμό από την Ελλάδα και «έξυπνα» δίκτυα Smart Grid


Συμμετοχή εγχώριων επιχειρήσεων ( φωτοβολταικών, ανεμογεννητριών) στα κοινοπρακτικά σχήματα που θα δημιουργηθούν για την υλοποίηση του project HELIOS ( φωτοβολταικά, ανεμογεννήτριες), μαζί με τη χρήση εξοπλισμού "made in Greece", είναι δύο από τα ζητήματα που έχει βάλει στο τραπέζι των ελληνογερμανικών συζητήσεων το υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ώστε να υπάρξει ουσιαστικό ανταποδοτικό όφελος για τη χώρα από το φιλόδοξο αυτό ενεργειακό σχέδιο.
Πληροφορίες

 

Ως και 50% του ηλεκτρισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την αιολική ενέργεια ( ανεμογεννήτριες ισχύος) (ηλεκτρική- γεωθερμική)


Το ήμισυ των αναγκών ηλεκτροδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούσε να προέλθει από την αιολική ενέργεια ( ανεμογεννήτριες ισχύος) (ηλεκτρική- γεωθερμική) μέχρι το 2050, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αιολικής ενέργεια (ηλεκτρική- γεωθερμική)ς (ΕΕΑΕ), η οποία επανέλαβε τις προτάσεις της στην Επιτροπή για επιβολή στόχου για τις Ανανεώσιμες Πηγές ( ανεμογεννήτρια, φωτοβολταικά) πέραν του 2020.

...φωτοβολταικά - ανεμογεννήτριες περισσότερες πληροφορίες

 

Ξεκινά η διαδικασία ενεργοποίησης των γεωθερμικών πεδίων (πέραν των φωτοβολταικών και των ανεμογεννητριών) για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος

 

Αρχίζει η αξιοποίηση των γεωθερμικών πεδίων ( πέραν των φωτοβολταικών και των ανεμογεννητριών) για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος για να καλυφθούν οι ενεργειακές ανάγκες των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης.

Στη Λέσβο θα εγκαταστήσει η ΔΕΗ τα πρώτα δίκτυα γεωθερμικών πεδίων ( πέραν των φωτοβολταικών και των ανεμογεννητριών), ενώ ακολουθούν Νίσυρος, Μήλος, Μέθανα και Κίμωλος

 

...φωτοβολταικά - ανεμογεννήτριες περισσότερες πληροφορίες

 

Ψηφίστηκε το Ενεργειακό Νομοσχέδιο ανοίγωντας προοπτικές για τα φωτοβολταικά.


Την πεποίθηση ότι το υπουργείο ΥΠΕΚΑ (Υπεύθυνο για την ανάπτυξη φωτοβολταικών στην Ελλάδα), του οποίου έχει την πολιτική ευθύνη, θα αποτελέσει το κομβικό σημείο για την ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας( φωτοβολταικά, ανεμογεννήτριες), εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής , μιλώντας, επί του νομοσχεδίου για τις ενεργειακές αγορές ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου και την έρευνα υδρογονανθράκων.


Ξεμπλοκάρουν οι μεγάλεςεπενδύσεις στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ( ανεμογεννητριες, φωτοβολταικα)Θετικά είναι τα μηνύματα που διαχέονται από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), αναφορικά με το «ξεμπλοκάρισμα» σειράς μεγάλων επενδύσεων ιδίως στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (Ανεμογεννήτριες, Φωτοβολταικά).

Φωτοβολταικά - Yingli Green Energy: Ολοκλήρωση του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου στην Ελλάδα


Η Yingli Green Energy εγκατέστησε τα φωτοβολταικά πάνελ της, στη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα

Περισσότερες πληροφορίες

 

Αναμένεται πτώση στον εξοπλισμό για φωτοβολταϊκά ηλιακά προϊόντα το επόμενο έτος

Οι δαπάνες για εξοπλισμό στα φωτοβολταϊκά (photovoltaic modules) ηλιακά προϊόντα θα καταρρεύσουν το επόμενο έτος μετά από τις επιθετικές αυξήσεις της παραγωγικής ικανότητας το 2010 και το 2011, καθώς έχει δημιουργηθεί μια υπερπροσφορά πάνελ, σύμφωνα με μια έκθεση από την εταιρεία ερευνών Solarbuzz σχετικά με τα φωτοβολταικα.

Οι δαπάνες εξοπλισμού για κρυσταλλικό πυρίτιο και προϊόντα φωτοβολταικών λεπτού υμενίου θα υποχωρήσουν 47% στα 7,6 δις. δολ. το 2012 από τα 14,2 δισ. δολ. το τρέχον έτος, αναφέρει η έκθεση. Τα φωτοβολταϊκά ηλιακά πάνελ (Photovoltaic Array) μετατρέπουν απευθείας το ηλιακό φως σε ηλεκτρισμό. Η βασική πρώτη ύλη στα περισσότερα φωτοβολταϊκά είναι η κρυσταλλική silcon, αν και ορισμένοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν άλλα υλικά. Αυτά είναι γνωστά ως "λεπτά φιλμ".

Το 2010 και το πρώτο εξάμηνο του 2011, οι μεγάλες αυξήσεις της παραγωγικής ικανότητας από τους νέους κατασκευαστές φωτοβολταικών πάνελ ενίσχυσαν τα έσοδα εξοπλισμού έως 84% και 33% αντίστοιχα, σύμφωνα με την Solarbuzz.

"Η ισχυρή διψήφια αύξηση μέσα στο 2010 δημιούργησε μια παραπλανητική εικόνα για τους προμηθευτές εξοπλισμού PV", εξηγεί ο Finlay Colville, αναλυτής της Solarbuzz. "Μια τεχνητή κορύφωση των δαπανών για εξοπλισμό κατά τη διάρκεια του 2010 και το 2011 δημιούργησε μια βραχυπρόθεσμη άνοδο στον εξοπλισμό που είναι εκτός συγχρονισμού με τις μακροπρόθεσμες ανάγκες της βιομηχανίας".

Η συνδυασμένη παραγωγική ικανότητα των εταιρειών φωτοβολταικων θα είναι επαρκής για την κάλυψη της παγκόσμιας ζήτησης φέτος και του χρόνου, με αποτέλεσμα μια σημαντική εξυγίανση της αγοράς μεταξύ κατασκευαστών ηλιακών κυψελών την περίοδο 2012 - 2014. Οι δαπάνες εξοπλισμού από μικρούς ηλιακούς παίκτες αναμένεται να μειωθούν 60% το 2012. Έως το 2015, οι ηγέτες της ηλιακής ενέργειας προβλέπεται ότι θα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 70% του συνόλου των δαπανών για τον εξοπλισμό φωτοβολταϊκών.

πηγή: www.ecofinder.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

«Ολοκλήρωση εκκαθάρισης της ΔΕΗ στα φωτοβολταικά πάρκα του ειδικού καταλόγου".

Παραμένουν σε εκκρεμότητα τα αγροτικά φωτοβολταϊκά...

Όρους σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΗ και στα τελευταίο από τα φωτοβολταικά του λεγόμενου «ειδικού καταλόγου», που αφορούν σε αιτήσεις της περιόδου 2007-2008, κατάφερε να δώσει πριν από μερικές ημέρες η ΔΕΗ, κλείνοντας έτσι μια εκκρεμότητα πολλών μηνών.

Πρόκειται για έργα μεταξύ των οποίων και πολλά μεγάλα, του 1 μεγαβάτ έκαστο, που συνολικά αθροίζουν ένα δυναμικό 800 MW, και των οποίων η εξέταση κατά περιοχές και κατά «γραμμές» καθυστερούσε, καθώς στη χρονολογική σειρά προηγούνταν άλλα, παλαιότερα.

Το γεγονός ότι τα φωτοβολταικά πάρκα αυτά πήραν όρους σύνδεσης, σημαίνει πλέον ότι οι συγκεκριμένοι επενδυτές φωτοβολταικών μπορούν να σπεύσουν να καταθέσουν στον ΔΕΣΜΗΕ αίτηση για σύμβαση αγοραπωλησίας ρεύματος με τις ισχύουσες ευνοϊκές "ταρίφες".

Κι αυτό διότι οι "ταρίφες φωτοβολταϊκών" από τον Αύγουστο και μετά μειώνονται περαιτέρω, καθεστώς που θέλουν να εκμεταλλευτούν ουκ ολίγοι επενδυτές, από τους πολύ μικρούς, έως τους πολύ μεγάλους, όπως για παράδειγμα η ΔΕΗ (με το φωτοβολταικό πάρκο της Κοζάνης).

Σε κάθε περίπτωση, κύκλοι της αγοράς σημειώνουν, ότι η ολοκλήρωση του κεφαλαίου αυτού αποτελούσε και μια «ηθική υποχρέωση» της ΔΕΗ απέναντι σε επενδυτές που είχαν υποβάλει χρόνια τώρα τις αιτήσεις τους, και περίμεναν στην ουρά, βλέποντας το βάρος να δίνεται στην εξυπηρέτηση των αγροτικών αιτημάτων.

Ο "πονοκέφαλος" με τα αγροτικά φωτοβολταικά...

Όσο τώρα για το μεγάλο "πονοκέφαλο" των υπηρεσιών της ΔΕΗ που ακούει στο όνομα αγροτικά φωτοβολταικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη δοθεί όροι σύνδεσης σε 3.700 περιπτώσεις (συμπεριλαμβάνονται και όσα θεωρούνταν «μεσαίας δυσκολίας» από πλευράς ένταξης στο δίκτυο). Πρόκειται για έργα που δεν «έπεφταν» πάνω σε γραμμές που δεσμεύονται από «μεγαλύτερα».

Τώρα, απομένουν ακόμη 2.000 περίπου αγροτικές αιτήσεις που συναντούν όμως προβλήματα λόγω ανεπάρκειας του δικτύου. Αυτές θα εξεταστούν σε επίπεδο περιφερειακών γραφείων της ΔΕΗ, και όπως λένε στελέχη της επιχείρησης, και το βέβαιο είναι ότι η παροχή όρων σύνδεσης θα καθυστερήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει και ότι δεν θα τους δοθεί. Τέλος, αναφορικά με τα αιτήματα για φωτοβολταικά πάρκα από ιδιώτες που έχουν υποβληθεί με βάση το νέο νόμο, αυτά θα αρχίσουν να εξετάζονται περίπου σε ένα μήνα από σήμερα.

Πηγή: www.energypress.gr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οι επενδύσεις στις ΑΠΕ ( Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Φωτοβολταικά -Ανεμογεννήτριες) ανήλθαν το 2010 σε παγκόσμιο επίπεδο στο ποσό-ρεκόρ των 211 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Οι επενδύσεις στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Φωτοβολταικά -Ανεμογεννήτριες) το 2010 σε παγκόσμιο επίπεδο ανήλθαν στο ποσό-ρεκόρ των 211 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση κατά 32% σε σχέση με το 2009 και κατά 540% συγκριτικά με το 2004, δείχνει έκθεση για λογαριασμό του ΟΗΕ.

Το 2010 ήταν επίσης η πρώτη χρονιά που οι αναπτυσσόμενες χώρες ξεπέρασαν σε πράσινες επενδύσεις τις ανεπτυγμένες οικονομίες. Οι επενδύσεις της Κίνας, αυξημένες κατά 28% στα 48,9 δισ. δολάρια, αντιστοιχούν σε περισσότερο από το ένα πέμπτο του συνόλου.

Οι λόγοι για τη σημαντική αύξηση σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολλοί, μεταξύ άλλων, οι αμερικανικές επενδύσεις στις ΑΠΕ ( Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας -Φωτοβολταικά -Ανεμογεννήτριες μετά την οικονομική κρίση του 2008 και οι σταθερά υψηλές τιμές των ορυκτών καυσίμων.

Η έκθεση, με τίτλο "Παγκόσμιες Τάσεις στις Επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας", αποτελεί προϊόν συνεργασίας ανάμεσα στο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP), τη Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης της Φρανκφούρτης και της Bloomberg New Energy Finance.

Όπως αναφέρει το AFP, η έκθεση εξέτασε όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας από ανεμογεννήτριες, γεωθερμία και βιομάζα με ισχύ άνω του 1 Megawatt, όλα τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια με ισχύ από 0,5 έως 50,0 MW, όλα τα φωτοβολταϊκά πάρκα άνω των 0,4 MW, καθώς και όλες τις εγκαταστάσεις κυματικής ενέργειας και βιοκαυσίμων με χωρητικότητα τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου λίτρων το χρόνο.

Αν εξαιρεθούν από την καταμέτρηση τα μεγάλα υδροηλεκτρικά εργοστάσια, οι ΑΠΕ ( Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας -Φωτοβολταικά -Ανεμογεννήτριες) αντιστοιχούσαν πέρυσι στο 8,1% της παγκόσμιας εγκατεστημένης ισχύος ηλεκτροπαραγωγής, συγκριτικά με 7,1% το 2009.

Το ποσοστό συμμετοχής μπορεί να φαίνεται μικρό, ωστόσο οι ΑΠΕ ( Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Φωτοβολταικά - Ανεμογεννήτριες) αντιστοιχούσαν στο 34% της αύξησης στην εγκατεστημένη ισχύ το 2010.

Η αιολική ενέργεια, που θεωρείται η πλέον ώριμη τεχνολογία ΑΠΕ ( Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Φωτοβολταικά - Ανεμογεννήτριες), συνέχισε να κυριαρχεί στον κλάδο με επενδύσεις 94,7 δισ. δολαρίων.

Οι επενδύσεις σε ηλιακή ενέργεια έφτασαν τα 26,1 δισ. Αν όμως ληφθούν υπόψη οι επενδύσεις σε μικρές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, για παράδειγμα σε στέγες, η ηλιακή ενέργεια σχεδόν ισοφαρίζει την αιολική σε επενδύσεις.

Η σχέση κόστους-απόδοσης αυξήθηκε εντυπωσιακά τόσο στην αιολική όσο και στην ηλιακή ενέργεια: το κόστος των φωτοβολταϊκών πάνελ για κάθε Megawatt έπεσε κατά 60%, ενώ των ανεμογεννητριών κατά 18%.

πηγή: www.ecofinder.gr

     

 Αρχική Προϊόντα | Ηλιακά Πάρκα | Επιδοτούμενα προγράμματαΕφαρμογές | Πλεονεκτήματα

 
Φωτοβολταικά προιόντα των έγκυρων, δημοφιλέστερων φωτοβολταικών οίκων σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές. Οικονομοτεχνικές προτάσεις για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταικά συστήματα. Οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη

 

 

Φωτοβολταϊκά ΔΕΗ

Φωτοβολταικά σε στέγες

 

Σημαντικά κίνητρα για οικιακούς καταναλωτές με την δημιουργία διασυνδεδεμένων συστημάτων σε φωτοβολταικά και την σύνδεση τους με την ΔΕΗ Δείτε πληροφορίες

 

Πλήρης σειρά οικιακών φωτοβολταικών διασυνδεδεμένων συστημάτων με την ΔΕΗ

Δείτε προσφορές εδώ

 

 

ΔΕΗ-Αιτήσεις σύνδεσης

 φωτοβολταικα σε στέγες

Η αίτηση  εδώ

 

ΔΕΗ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πληροφορίες σχετικά με τα γραφεία της ΔΕΗ στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας για φωτοβολταικα σε στεγες

Τοπικά γραφεία δεή  εδώ

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Προμήθεια εξοπλισμού από τα δημοφιλέστερα εργοστάσια

Πολύ μεγάλη ποικιλία προιόντων και εταιρειών

Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων με το "κλειδί στο χέρι"

Εγγύηση χαμηλότερης τιμές της αγοράς στην λιανικής πώλησης προς ιδιώτες*

*Επιστροφή του διπλάσιου ποσού σε περίπτωση που προκύψει επιβεβαιωμένη διαφορά τιμής σε κάποιο προιόν μας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
Τηλ: 210 4314133
Fax: 28210 58014

Αίτημα Προσφοράς
Τιμές & προσφορές δίδονται εγγράφως μέσω email ή φάξ μέσα σε λίγες ώρες ή σε μία εργάσιμη μέρα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να λάβουμε επίσημο αίτημα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου.

Υπολογισμό Τιμής

Για υπολογισμό και προσφορά αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτείται να γνωρίζουμε
1.Τις καταναλώσεις σε WATT της κάθε συσκευής που χρησιμοποιείτε ( ψυγείο, ΤV, φωτισμός, κλιματισμός... )
2.Τις ώρες λειτουργίας τους σε ένα 24ωρο ( πχ. 4 ώρες TV, 5 ώρες φωτισμός κλπ)
3.Τις μέρες λειτουργίας ( πχ. μόνο Σαββατοκύριακο ή Χειμώνα - Καλοκαίρι κλπ )
 4.Την εποχή που τα χρησιμοποιείτε ( πχ μόνο το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα κλπ )
5.Την ακριβή περιοχή τοποθέτησης για να υπολογισθεί το ενεργειακό φορτίο της περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία για προσφορά στη φόρμας επικοινωνίας
 
Featured Solar Trends

Solar Energy Star

 

 

Φωτοβολταικών

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Green peace, ΚΑΕΠ, Helapco

φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση,παρκα,ανεμογεννητριες

 

Φωτοβολταικά

Κατάλογος Προϊόντων

Πληροφορίες καταλόγου

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

 ... ένα μέλλον που μόλις ξεκίνησε!

 
         

Φωτοβολταικα συστήματα, δεη, Φωτοβολταϊκά πλαίσια, διασυνδεδεμένα, πάρκα

Copyright © 1999 - 2012 eshops.gr powered by Greek-Internet-Services