εταιριες φωτοβολταικών,φωτοβολταικά, εταιρείες στην ελλάδα, χονδρική πωληση, αντιπροσωπείες, σέρβις,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  
     

Επικοινωνήστε μαζί μας

και ανακαλύψτε τις μοναδικές μας προσφορές!!!

Photovoltaics companies Greece, Ελληνικές εταιρίες φωτοβολταϊκών, ηλιακά πάνελς, ηλιακοί καθρέπτες, συλλέκτες, συσσωρευτές, πλάκες, για τον ήλιο, φωτοβολταικά, ανεμογεννήτρια, inverter, φωτοβολταικό, photovoltaic in Greece, company, εταιρείες,  
Φωτοβολταϊκά Πάνελς Μετατροπείς - Inverter Ρυθμιστές Φόρτισης Φορτιστές Μπαταριών Μπαταρίες Ανεμογεννήτριες
Αυτόνομα Συστήματα Υβριδικά Συστήματα Διασυνδεδεμένα Συστήματα Φωτοβολταικά σε στεγες Ηλιακές Αντλίες Παρελκόμενα
φωτοβολταικά, δεη, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ανεμογεννήτριες
Shadow
Βασικές Κατηγορίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Προσφορές Ευκαιρίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Εταιρίες Φωτοβολταικών
 

Φ/Β πλαίσια - πάνελ - Φωτοβολταικα: Εταιρείες

 

Τιμές-Προσφορές εταιρειών φωτοβολταϊκών πλαισίων πάνελς


 
IΣΤΟΡΙΑ φωτοβολταικών
1839 Η Παρατήρηση του ανθρώπου για το φωτοβολταικό (photovoltaic) φαινόμενο ξεκίνησε όταν ο 19 χρονος τότε Γάλλος φυσικός Edmond Becguerel (1820- 1891) ανακαλύπτει κατά την διάρκεια πειραμάτων του με δύο μεταλλικά ηλεκτόδια σε αγώγιμο υγρό οτι η ροή αυξανόταν με την έκθεσή του στον ήλιο.1876 Ο Willougndy Smith με τον μαθητή του Williamς Adams παρατηρούν την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος απο το σελίνιο (Se) όταν αυτό ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο.1883 O Charles Fritz παράγει φωτοβολταικό (photovoltaic) στοιχείο με απόδοση 1-2%.

1887 Ο Heinrich Hertz ανακαλύπτει πως ανάμεσα σε δύο ηλεκτρόδια μετάλλων, μπορόυμε να αλλάξουμε την τάση.

1904 Ο Albert Eistein γράφει την θεωρία γύρω απο το φωτοβολταικό (photovoltaic) φαινόμενο. Για την εργασία του αυτή τιμήθηκε το 1921 με το βραβείο Nobel.

1918 Ο Πωλονός φυσικός Jan Czochralksi ανακαλύπττει την μέθοδο παραγωγής μονοκρυσταλλικού πυριτίου. Η πιο αξιοποιήσιμες ακόμα και σήμερα φωτοβολταϊκές κυψέλες (βελτιωμενες ) βασίζονται στο μονοκρυσταλικό πυρίτιο.1932 Παρατηρείται το φωτοβολταικό (photovoltaic) φαινόμενο στο κάδμιο σελήνιο. Σήμερα για την παραγωγή φωτοβολταϊκών panel αποτελεί το (cds) ένα απο τα σημαντικότερα υλικά.

1949 Οι Mott και Schottly αναπτύσουν την θεωρία της διόδου σταθερής κατάστασης. Η κβαντική θεωρία ξεδιπλώνεται. Ανοίγη ο δρόμος για τις πρώτες πρακτικές εφαρμογές.

1950 Αναπτύσεται ο μετρητής Czochralski για την μαζική παραγωγή κρυσταλλικόυ πυριτίου υψηλής καθαρότητας. Είναι απαραίτητο για την κατασκευή φωτοβολταικών κυψελών υψηλής απόδοσης.

1954 Οι Chapin, Fuller και Pearson στα εργαστήρια της Bell laboratories ανακαλύπτουν οτι το πυρίτιο μαζί με συγκεκριμένα ρυπαρότητες είναι πολύ ευαίσθητο στο φως. Το πρώτο ηλιακό κελί ήταν γεγονός. Το αποτέλεσμα είναι τα πρώτα φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) στοιχεία με απόδοση 6% ( εκμετάλευση της προσπίπτουσας ηλιακής ακτινοβολίας ).

1958 Κατασκευάζεται φωτοβολταικό (photovoltaic) στοιχείο, με απόδοση 9%. Η τεχνολογία των φωτοβολταϊκών συστημάτων προσαρτάται στον χώρο των διαστημικών εφαρμογών. Στις 17 Μαρτίου του 1958 εκτοξεύεται το VANGARD Ι ο πρώτος δορυφόρος τροφοδοτούμενος απο φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) στοιχεία που θα δουλέψει για 8 χρόνια. Εκτοξεύονται δύο ακόμη δορυφόροι απο τους Αμερικανούς. Ο Explorer IIΙ και ο VANGARD ΙΙ. Οι Σοβιετικοί κατασκευάζουν στήν Γεωργία τον πρώτο τροφοδοτούμενο από φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) στοιχεία τηλεφωνικό αναμεταδότη.1959 Παράγονται φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) με απόδοση 10%. Η Αμερική εκτοξεύει άλλους δύο δορυφόρους. Τον Explorer VI και Explorer VII με 9.600 φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) στοιχεία.

1960 Παράγονται φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) με απόδοση 14%.1962 Η Bell Teleftone Laboratories θέτει σε τροχιά τον πρώτο τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο (Telestar) με φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) στοιχεία. Η εταιρία Sarp Corporation εγκαθιστά στην Ιαπωνία την μεγαλύτερη φωτοβολταϊκή διάταξη της επαχής σε έναν φάρο. Η ισχύς του συστήματος είναι 242Wp.

1972 Γάλλοι επιστήμονες εγκαθιστούν σε χωριό του Νίγηρα σε σχολείο φωτοβολταικό (photovoltaic) σύστημα θειούχου καδμίου (Cds) για την τροφοδοσία εκπαιδευτικής τηλεόρασης.

1973-74 Ιδρύεται στης ΗΠΑ απο το Υπουργείο Ενέργειας το πρόγραμμα για την εκμετάλευση του Φωτοβολταικού φαινομένου.( Federal Photovoltaic Utilizatin Programm ). Πολλά απο τα 3.000 συστήματα οπου εγκαταστάθηκαν τότε στα πλαίσια του προγράμματος εξακολουθούν να λειτουργούν ακόμα και σήμερα.

1976 Στην εταιρεία RCA Laboratories οι David Carlson και Christopher Wronski κατασκευάζουν τις πρώτες φωτοβολταικές κυψέλες άμορφου πυριτίου. Αυτές είναι που επέτρεψαν και την ανάπτυξη των τεχνολογιών λεπτής μεμβράνης.

1970-1990 Εξαγοράζονται πολλές Εταιρείες των ΗΠΑ από Γερμανικά και Ιαπωνικά συμφέροντα εξ αιτίας της κρίσης του κόλπου που υπήρχε τότε.

1980 Η πρώτη εγκατάσταση στα επίπεδα του 1ΜW γίνεται στην Καλιφόρνια απο την ΑRCO SOLAR. Χρησιμοποιήται και σύστημα παρακολούθησης της τροχιάς του ήλιου 2 αξόνων.

1983 Η παγκόσμια παραγωγή φωτοβολταϊκών ξεπερνά τα 21,3 ΜW.

φωτοβολταικό (photovoltaic) φαινόμενο ονομάζεται η άμεση μετατροπή της ηλιακής ακτινοβολίας σε ηλεκτρική τάση. Πολλές φορές, για ευκολία, χρησιμοποιείται η σύντμηση Φ/Β για τη λέξη "φωτοβολταικό (photovoltaic)" (photovoltaic – PV).φωτοβολταικό (photovoltaic) στοιχείο (PV cell): Η ηλεκτρονική διάταξη που παράγει ηλεκτρική ενέργεια όταν δέχεται ακτινοβολία. Λέγεται ακόμα φωτοβολταικό (photovoltaic) κύτταρο ή φωτοβολταϊκή κυψέλη.

φωτοβολταικό (photovoltaic) πλαίσιο (PV module): Ένα σύνολο φωτοβολταϊκών στοιχείων που είναι ηλεκτρονικά συνδεδεμένα. Αποτελεί τη βασική δομική μονάδα της φωτοβολταϊκής γεννήτριας.

φωτοβολταικό πλαισιο, πανελ (photovoltaic) πανέλο (PV panel): Ένα ή περισσότερα φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) πλαίσια, που έχουν προκατασκευαστεί και συναρμολογηθεί σε ενιαία κατασκευή, έτοιμη για να εγκατασταθεί σε φωτοβολταϊκή εγκατάσταση.

Φωτοβολταϊκή συστοιχία πάνελ πλαισια (PV array): Μια ομάδα από φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) πλαίσια ή πανέλα με ηλεκτρική αλληλοσύνδεση, τοποθετημένα συνήθως σε κοινή κατασκευή στήριξης. Φωτοβολταϊκή γεννήτρια (PV generator): Το τμήμα μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης που περιέχει φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) στοιχεία και παράγει συνεχές ρεύμα.

Αντιστροφέας ή μετατροπέας (inverter): Ηλεκτρονική συσκευή που μετατρέπει το συνεχές ρεύμα σε εναλλασσόμενο.

Ρυθμιστής φόρτισης (charge controller): Συσκευή που χρησιμοποιείται σε αυτόνομα συστήματα για να ρυθμίζει τη φόρτιση των συσσωρευτών.


kW (κιλοβάτ): μονάδα ισχύος [1 kW = 1.000 Watt, 1 MW (μεγαβάτ) = 1.000 KW]

kWp (κιλοβάτ πικ-peak): μονάδα ονομαστικής ισχύος του φωτοβολταϊκού πάνελ πλαισίου(ίδιο με το kW)

kWh (κιλοβατώρα): μονάδα ενέργειας


1999 Η παγκόσμια εγκαταστημένη ισχύ σε φωτοβολταϊκά πάνελ-πλαίσια(photovoltaic solar modules) φτάνει τα 1.000 ΜW.

2002 Η εκγαταστημένη ισχύς σε φωτοβολταϊκά (photovoltaic solar modules) φτάνει τα 2.000 ΜW.

 

Διάθεση και διανομή σε όλη την Ελληνική επικράτεια:

Φωτοβολταϊκά πάνελ, ηλιογεννήτριες, ηλιακοί συλλέκτες, πλαισια για όλους τους τύπους των εταιριών.

 

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Παρέχονται τιμές χονδρικής για επαγγελματίες. Ειδικές προνομιακές τιμές χονδρικής για μελλοντικούς ηλεκτροπαραγωγούς και υποψηφίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάρκων ...ζητήστε πληροφορίες
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, , PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικά συστήματα, φωτοβολταικοι συλλεκτες,ηλιογεννητριεσ, πανελσ, panel, photovoltaic, ηλιακα πάρκα φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταικά προιόντα των έγκυρων, δημοφιλέστερων φωτοβολταικών οίκων σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές. Οικονομοτεχνικές προτάσεις για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταικά συστήματα. Οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη

 

 

Φωτοβολταϊκά ΔΕΗ

Φωτοβολταικά σε στέγες

 

Σημαντικά κίνητρα για οικιακούς καταναλωτές με την δημιουργία διασυνδεδεμένων συστημάτων σε φωτοβολταικά και την σύνδεση τους με την ΔΕΗ Δείτε πληροφορίες

 

Πλήρης σειρά οικιακών φωτοβολταικών διασυνδεδεμένων συστημάτων με την ΔΕΗ

Δείτε προσφορές εδώ

 

 

ΔΕΗ-Αιτήσεις σύνδεσης

 φωτοβολταικα σε στέγες

Η αίτηση  εδώ

 

ΔΕΗ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πληροφορίες σχετικά με τα γραφεία της ΔΕΗ στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας για φωτοβολταικα σε στεγες

Τοπικά γραφεία δεή  εδώ

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Προμήθεια εξοπλισμού από τα δημοφιλέστερα εργοστάσια

Πολύ μεγάλη ποικιλία προιόντων και εταιρειών

Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων με το "κλειδί στο χέρι"

Εγγύηση χαμηλότερης τιμές της αγοράς στην λιανικής πώλησης προς ιδιώτες*

*Επιστροφή του διπλάσιου ποσού σε περίπτωση που προκύψει επιβεβαιωμένη διαφορά τιμής σε κάποιο προιόν μας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
Τηλ: 210 4314133
Fax: 28210 58014

Αίτημα Προσφοράς
Τιμές & προσφορές δίδονται εγγράφως μέσω email ή φάξ μέσα σε λίγες ώρες ή σε μία εργάσιμη μέρα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να λάβουμε επίσημο αίτημα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου.

Υπολογισμό Τιμής

Για υπολογισμό και προσφορά αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτείται να γνωρίζουμε
1.Τις καταναλώσεις σε WATT της κάθε συσκευής που χρησιμοποιείτε ( ψυγείο, ΤV, φωτισμός, κλιματισμός... )
2.Τις ώρες λειτουργίας τους σε ένα 24ωρο ( πχ. 4 ώρες TV, 5 ώρες φωτισμός κλπ)
3.Τις μέρες λειτουργίας ( πχ. μόνο Σαββατοκύριακο ή Χειμώνα - Καλοκαίρι κλπ )
 4.Την εποχή που τα χρησιμοποιείτε ( πχ μόνο το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα κλπ )
5.Την ακριβή περιοχή τοποθέτησης για να υπολογισθεί το ενεργειακό φορτίο της περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία για προσφορά στη φόρμας επικοινωνίας
 
Featured Solar Trends

Solar Energy Star

 

 

Φωτοβολταικών

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Green peace, ΚΑΕΠ, Helapco

φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση,παρκα,ανεμογεννητριες

 

Φωτοβολταικά

Κατάλογος Προϊόντων

Πληροφορίες καταλόγου

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

 ... ένα μέλλον που μόλις ξεκίνησε!

Copyright © 1999 - 2011 eshops.gr powered by Greek-Internet-Services