εταιριες φωτοβολταικών,φωτοβολταικά, εταιρείες στην ελλάδα, χονδρική πωληση, αντιπροσωπείες, σέρβις,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  
     

Επικοινωνήστε μαζί μας

και ανακαλύψτε τις μοναδικές μας προσφορές!!!

Photovoltaics companies Greece, Ελληνικές εταιρίες φωτοβολταϊκών, ηλιακά πάνελς, ηλιακοί καθρέπτες, συλλέκτες, συσσωρευτές, πλάκες, για τον ήλιο, φωτοβολταικά, ανεμογεννήτρια, inverter, φωτοβολταικό, photovoltaic in Greece, company, εταιρείες,  
Φωτοβολταϊκά Πάνελς Μετατροπείς - Inverter Ρυθμιστές Φόρτισης Φορτιστές Μπαταριών Μπαταρίες Ανεμογεννήτριες
Αυτόνομα Συστήματα Υβριδικά Συστήματα Διασυνδεδεμένα Συστήματα Φωτοβολταικά σε στεγες Ηλιακές Αντλίες Παρελκόμενα
φωτοβολταικά, δεη, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ανεμογεννήτριες
Shadow
Βασικές Κατηγορίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Προσφορές Ευκαιρίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Εταιρίες Φωτοβολταικών
 

Καλώς Ορίσατε στα Ηλιακά- φωτοβολταικά συστήματα της Solar Systems

Νοέμβριος 2011 - Φωτοβολταϊκά νεα, τιμές, προσφορές ειδήσεις

     

Επέκταση της προθεσμίας για τις συμβάσεις σύνδεσης των φωτοβολταϊκών σταθμών ( φωτοβολταικα παρκα) αγροτών κατά δύο μήνες


Επέκταση της προθεσμίας για τις συμβάσεις σύνδεσης των φωτοβολταϊκών σταθμών ( φωτοβολταικα παρκα) αγροτών κατά δύο μήνες αποφασίστηκε, μετά από παρέμβαση της ΠΑΣΕΓΕΣ προς τον αρμόδιο υφυπουργό Περιβάλλοντος, και τη θετική ανταπόκριση του τελευταίου.

«Η αδυναμία, για αντικειμενικούς και ανεξάρτητους της θέλησής τους λόγους, πολλών επαγγελματιών αγροτών να προσκομίσουν εμπρόθεσμα όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και στοιχεία (εγγυητική επιστολή, καταβολή δαπανών σύνδεσης κ.λ.π.) για την υπογραφή των συμβάσεων σύνδεσης των Φ/Β σταθμών τους με τη ΔΕΗ, αλλά και η καθυστέρηση ανταπόκρισης των πιστωτικών ιδρυμάτων σε σχετικά αιτήματα δανειοδότησης, καθιστούν τη σημαντική για τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας προσπάθεια εγκατάστασης αγροτικών φωτοβολταϊκών σταθμών ιδιαίτερα επισφαλή, με κίνδυνο ακύρωσής της στην πράξη. Θεωρούμε απόλυτα αναγκαία την άμεση παρέμβασή σας για τη διευθέτηση του σημαντικού αυτού ζητήματος» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

πηγή: www.ecofinder.gr



Με 30% συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο πρόγραμμα φωτοβολταικών «Ηλιος»,


Με 30% θέλει να συμμετάσχει το Ελληνικό Δημόσιο στις εταιρείες που θα ενταχθούν στο γερμανικής έμπνευσης πρόγραμμα φωτοβολταικών «Ηλιος» που προβλέπει τη δημιουργία στην Ελλάδα φωτοβολταϊκών πάρκων και σταθμών ισχύος 10.000 μεγαβάτ.

Η συμμετοχή αυτή θα καλυφθεί μέσω της προσφοράς δημόσιας γης, ενώ τα έσοδα του Δημοσίου από το 30%, υπολογίζονται σε περίπου 25 δισ. ευρώ για τα επόμενα 25 χρόνια.
Έτσι, η ενδεχόμενη τιτλοποίηση τους θα μπορέσει να ελαφρύνει κατά το ίδιο ποσό το δημόσιο χρέος.

Τα παραπάνω περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό του ΥΠΕΚΑ για το πρόγραμμα «Ήλιος», τις λεπτομέρειες του οποίου διαπραγματεύεται με τη Γερμανική πλευρά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός, το συνολικό πρόγραμμα προβλέπει την εγκατάσταση έως και 10.000 μεγαβάτ φωτοβολταϊκών πάρκων στην Ελλάδα.

Το κόστος τους υπολογίζεται σε 20 δισ. ευρώ. Τα ετήσια έσοδα από την πώληση της ενέργειας σε 3-3,5 δισ. ευρώ και το συνολικό έσοδο σε βάθος 25ετίας σε περίπου 80 δισ. ευρώ. Το κόστος των γραμμών μεταφοράς, εφ' όσον η ενέργεια αυτή θα εξάγεται στη Γερμανία υπολογίζεται σε 10 δισ. ευρώ.

Με βάση τις παραδοχές αυτές, αν τελικά οι Γερμανοί επενδυτές συμφωνήσουν ότι η αξία της γης που θα προσφέρει το Ελληνικό Δημόσιο και οι άλλες διευκολύνσεις που θα τους παράσχει το Ελληνικό Δημόσιο, αντιστοιχούν στο 30% της επένδυσης, τα δυνατά έσοδα για την ελληνική πλευρά μπορούν να ανέλθουν σε περίπου 1 δισ. το χρόνο. Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι η πωλούμενη ενέργεια θα τιμολογείται μεταξύ 200 και 250 ευρώ οι 1.000 κιλοβατώρες.

Όλα αυτά βέβαια βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των σχεδιασμών επί χάρτου, έστω και αν το σχέδιο «Ήλιος» περιλήφθηκε στο κοινό ανακοινωθέν της συνόδου Κορυφής της ΕΕ για το Ελληνικό χρέος.

Όπως αναφέρουν στο euro2day άνθρωποι της αγοράς των ΑΠΕ, ένα παρόμοιο σχέδιο-μαμούθ απαιτεί μεγάλες αλλαγές στη δομή του εθνικού συστήματος μεταφοράς και της εγχώριας παραγωγικής υποδομής, έστω και αν μεγάλο μέρος της παραγόμενης ενέργειας θα εξάγεται.

Σημειώνουν απλώς, ότι η ισχύς των συμβατικών ηλεκτρικώνη μονάδων ανέρχεται σε περίπου 13.000 μεγαβάτ, ενώ μέχρι το 2020 βάσει του προγράμματος 20-2-20, θα πρέπει να κατασκευαστούν αιολικά πάρκα 10.000 μεγαβάτ, περίπου 2.500 μεγαβάτ φωτοβολταϊκών σταθμών και περίπου 1.500 μεγαβάτ άλλων τεχνολογιών ΑΠΕ.

Ήδη το σύστημα αντιμετωπίζει προβλήματα στην απορρόφηση της ενέργειας των περίπου 2.000 μεγαβάτ ΑΠΕ που είναι εγκατεστημένα στην Ελλάδα, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι μονάδες των φωτοβολταϊκών σταθμών, λόγω των κορεσμένων δικτύων στη μέση και χαμηλή τάση.

Τέλος να σημειωθεί ότι και η τιμολόγηση των φωτοβολταϊκών κιλοβατωρών με 200-250 ευρώ οι 1.000, θεωρείται υπερβολική για παρόμοια έργα, όταν η ενέργεια από τα οικιακά φωτοβολταϊκά στη Γερμανία αγοράζεται προς 250 ευρώ (550 ευρώ στην Ελλάδα), παρά τη χαμηλή απόδοση της συγκεκριμένης τεχνολογίας στις βόρειες χώρες.

πηγή: www.ecofinder.gr

Επέκταση της προθεσμίας για τις συμβάσεις σύνδεσης των φωτοβολταϊκών σταθμών ( φωτοβολταικα παρκα) αγροτών,συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο πρόγραμμα φωτοβολταικών «Ηλιος»

 Αρχική Προϊόντα | Ηλιακά Πάρκα | Επιδοτούμενα προγράμματαΕφαρμογές | Πλεονεκτήματα


 
Φωτοβολταικά προιόντα των έγκυρων, δημοφιλέστερων φωτοβολταικών οίκων σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές. Οικονομοτεχνικές προτάσεις για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταικά συστήματα. Οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη

 

 

Φωτοβολταϊκά ΔΕΗ

Φωτοβολταικά σε στέγες

 

Σημαντικά κίνητρα για οικιακούς καταναλωτές με την δημιουργία διασυνδεδεμένων συστημάτων σε φωτοβολταικά και την σύνδεση τους με την ΔΕΗ Δείτε πληροφορίες

 

Πλήρης σειρά οικιακών φωτοβολταικών διασυνδεδεμένων συστημάτων με την ΔΕΗ

Δείτε προσφορές εδώ

 

 

ΔΕΗ-Αιτήσεις σύνδεσης

 φωτοβολταικα σε στέγες

Η αίτηση  εδώ

 

ΔΕΗ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πληροφορίες σχετικά με τα γραφεία της ΔΕΗ στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας για φωτοβολταικα σε στεγες

Τοπικά γραφεία δεή  εδώ

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Προμήθεια εξοπλισμού από τα δημοφιλέστερα εργοστάσια

Πολύ μεγάλη ποικιλία προιόντων και εταιρειών

Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων με το "κλειδί στο χέρι"

Εγγύηση χαμηλότερης τιμές της αγοράς στην λιανικής πώλησης προς ιδιώτες*

*Επιστροφή του διπλάσιου ποσού σε περίπτωση που προκύψει επιβεβαιωμένη διαφορά τιμής σε κάποιο προιόν μας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
Τηλ: 210 4314133
Fax: 28210 58014

Αίτημα Προσφοράς
Τιμές & προσφορές δίδονται εγγράφως μέσω email ή φάξ μέσα σε λίγες ώρες ή σε μία εργάσιμη μέρα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να λάβουμε επίσημο αίτημα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου.

Υπολογισμό Τιμής

Για υπολογισμό και προσφορά αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτείται να γνωρίζουμε
1.Τις καταναλώσεις σε WATT της κάθε συσκευής που χρησιμοποιείτε ( ψυγείο, ΤV, φωτισμός, κλιματισμός... )
2.Τις ώρες λειτουργίας τους σε ένα 24ωρο ( πχ. 4 ώρες TV, 5 ώρες φωτισμός κλπ)
3.Τις μέρες λειτουργίας ( πχ. μόνο Σαββατοκύριακο ή Χειμώνα - Καλοκαίρι κλπ )
 4.Την εποχή που τα χρησιμοποιείτε ( πχ μόνο το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα κλπ )
5.Την ακριβή περιοχή τοποθέτησης για να υπολογισθεί το ενεργειακό φορτίο της περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία για προσφορά στη φόρμας επικοινωνίας
 
Featured Solar Trends

Solar Energy Star

 

 

Φωτοβολταικών

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Green peace, ΚΑΕΠ, Helapco

φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση,παρκα,ανεμογεννητριες

 

Φωτοβολταικά

Κατάλογος Προϊόντων

Πληροφορίες καταλόγου

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

 ... ένα μέλλον που μόλις ξεκίνησε!

 
         

Φωτοβολταικα συστήματα, δεη, Φωτοβολταϊκά πλαίσια, διασυνδεδεμένα, πάρκα

Copyright © 1999 - 2012 eshops.gr powered by Greek-Internet-Services