εταιριες φωτοβολταικών,φωτοβολταικά, εταιρείες στην ελλάδα, χονδρική πωληση, αντιπροσωπείες, σέρβις,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  
     

Επικοινωνήστε μαζί μας

και ανακαλύψτε τις μοναδικές μας προσφορές!!!

Photovoltaics companies Greece, Ελληνικές εταιρίες φωτοβολταϊκών, ηλιακά πάνελς, ηλιακοί καθρέπτες, συλλέκτες, συσσωρευτές, πλάκες, για τον ήλιο, φωτοβολταικά, ανεμογεννήτρια, inverter, φωτοβολταικό, photovoltaic in Greece, company, εταιρείες,  
Φωτοβολταϊκά Πάνελς Μετατροπείς - Inverter Ρυθμιστές Φόρτισης Φορτιστές Μπαταριών Μπαταρίες Ανεμογεννήτριες
Αυτόνομα Συστήματα Υβριδικά Συστήματα Διασυνδεδεμένα Συστήματα Φωτοβολταικά σε στεγες Ηλιακές Αντλίες Παρελκόμενα
φωτοβολταικά, δεη, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ανεμογεννήτριες
Shadow
Βασικές Κατηγορίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Προσφορές Ευκαιρίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Εταιρίες Φωτοβολταικών
 

Καλώς Ορίσατε στα Ηλιακά- φωτοβολταικά συστήματα της Solar Systems

Σεπτεμβριος 2011 - Φωτοβολταϊκά νεα, τιμές, προσφορές ειδήσεις

     

Ανάπτυξη των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων και των φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες


Όπως προκύπτει από τα νεότερα στοιχεία για την ανάπτυξη των ΑΠΕ ( Φωτοβολταϊκά - Ανεμογεννήτριες) στη χώρα μας, ιδιαίτερα γρήγορη είναι μέχρι στιγμής η ανάπτυξη των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθώς και των συστημάτων σε στέγες. Πρόκειται για φωτοβολταϊκά με ισχύ έως 10 κιλοβάτ, τα οποία εγκαθίστανται στις ταράτσες μικρών επιχειρήσεων ή κατοικιών.

Με βάση τα στατιστικά του ΥΠΕΚΑ, στο α΄ εξάμηνο φέτος είχαν υλοποιηθεί 3.351 αιτήματα εγκατάστασης, τα οποία αντιστοιχούν σε 28,1 μεγαβάτ εγκατεστημένης ισχύος. Η αντίστοιχη ισχύς για το 2010 ήταν μόλις 5,2 μεγαβάτ, γεγονός που δείχνει ότι η όλη διαδικασία έχει πάρει μπρος πλέον και ότι υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον από την πλευρά του κοινού και των επιχειρήσεων.

Επίσης, σημασία έχει ότι έχει δοθεί μέχρι τώρα προσφορά σύνδεσης για πάνω από 8.000 αιτήσεις οι οποίες αντιστοιχούν σε πάνω από 70 μεγαβάτ, ενώ τα νέα αιτήματα στη ΔΕΗ αγγίζουν τα 4,732 (27,8 μεγαβάτ).

Γενικότερα, η επιτυχημένη πορεία του κλάδου των μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων για στέγες φανερώνει τι μπορεί να πετύχει μια σωστή πολιτική που συνοδεύεται από σωστή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών (κυβέρνηση-τράπεζες-εταιρείες-καταναλωτές). Η ανάπτυξη του κλάδου αποτελεί αναμφίβολα θετικό στοιχείο σε μια κατά τα άλλα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

πηγή: www.ecofinder.gr


Σημαντική άνοδος στη ζήτηση αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια για τα φωτοβολταϊκά προϊόντα αυξάνοντας ουσιαστικά τον τζίρο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται με τις ΑΠΕ ( Φωτοβολταϊκά - Ανεμογεννήτριες)


Μεγάλη άνοδος στη ζήτηση μέσα στα επόμενα χρόνια για τα προϊόντα του κλάδου των φωτοβολταϊκών συστημάτων & ανεμογεννητριών, είναι το συμπέρασμα μετά την ολοκλήρωση του 26ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου φωτοβολταϊκών συστημάτων του Αμβούργου. Ο πρόεδρος της επιτροπής του Κέντρου Έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις ΑΠΕ, επισήμανε ότι μόνο στην Ευρώπη αναμένεται να εγκατασταθούν 45GW φωτοβολταϊκών συστημάτων για να επιτευχθούν οι ενεργειακοί στόχοι του 2020.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν τόσο τα οικιακά φωτοβολταικά συστήματα, όσο και τα μεγάλης κλίμακας πάρκα. Επίσης, σημασία έχουν πρωτοβουλίες όπως το πρόγραμμα " Ήλιος", το οποίο παρουσίασε ο Έλληνας Υπουργόςστο γερμανικό κοινό στα πλαίσια του συνεδρίου. Επίσης, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναλύθηκαν από ειδικούς τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να δοθεί ώθηση στα μεγάλα φωτοβολταϊκά συστήματα, καθώς και στα έξυπνα δίκτυα ηλεκτρισμού.

Από την πλευρά του, ο Δρ. Άρνουλφ Τζάγκερ-Βαλντάου, μέλος της ίδιας επιτροπής της Κομισιόν, υπογράμμισε ότι πολλές εταιρείες εστιάζουν τις προσπάθειές τους στην αύξηση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενώ ποσοστά απόδοσης της τάξης του 40% είναι ήδη εφικτά στην τεχνολογία CPV. Παράλληλα, προχωρά η έρευνα και στα νανοϋλικά, καθώς και στα οργανικά φωτοβολταϊκά.

Τέλος, ο Βίνφρεντ Χόφμαν, αντιπρόεδρος της ΕΡΙΑ, έκανε λόγο για τη σημασία της διατήρησης της παραγωγής στα σημερινά επίπεδα σε συγκεκριμένες τεχνολογίες-κλειδιά, αλλά και όσον αφορά την έρευνα.

πηγή: www.energia.gr
Σεπτεμβριος 2011, Ανάπτυξη των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων και των φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες φωτοβολταικα νεα, τιμές προσφορές φωτοβολταικών, υβριδικά, ανεμογεννήτριες, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα σε τροχοσπιτα, εξοχικά, σκάφη, αυθαίρετα, τροχοβίλες. Σημαντική άνοδος στη ζήτηση αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια για τα φωτοβολταϊκά προϊόντα αυξάνοντας ουσιαστικά τον τζίρο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται με τις ΑΠΕ ( Φωτοβολταϊκά - Ανεμογεννήτριες)

Πληροφοριες, Ενημέρωση,ειδήσεις, Σεπτεμβριος 2011, Ανάπτυξη των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων και των φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες νεα, φωτοβολταικα νεα, τιμές προσφορές φωτοβολταικών, υβριδικά, ανεμογεννήτριες, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα σε τροχοσπιτα, εξοχικά, σκάφη, αυθαίρετα, τροχοβίλες , τιμές, προσφορές ειδήσεις φωτοβολταικών, ανεμογεννήτρια, επιδοτήσεις δεη, αγορα, κοστος, τιμη, αγορα, κοστος, τιμοκαταλογος Σημαντική άνοδος στη ζήτηση αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια για τα φωτοβολταϊκά προϊόντα αυξάνοντας ουσιαστικά τον τζίρο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται με τις ΑΠΕ ( Φωτοβολταϊκά - Ανεμογεννήτριες)

 Αρχική Προϊόντα | Ηλιακά Πάρκα | Επιδοτούμενα προγράμματαΕφαρμογές | Πλεονεκτήματα


 
Φωτοβολταικά προιόντα των έγκυρων, δημοφιλέστερων φωτοβολταικών οίκων σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές. Οικονομοτεχνικές προτάσεις για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταικά συστήματα. Οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη

 

 

Φωτοβολταϊκά ΔΕΗ

Φωτοβολταικά σε στέγες

 

Σημαντικά κίνητρα για οικιακούς καταναλωτές με την δημιουργία διασυνδεδεμένων συστημάτων σε φωτοβολταικά και την σύνδεση τους με την ΔΕΗ Δείτε πληροφορίες

 

Πλήρης σειρά οικιακών φωτοβολταικών διασυνδεδεμένων συστημάτων με την ΔΕΗ

Δείτε προσφορές εδώ

 

 

ΔΕΗ-Αιτήσεις σύνδεσης

 φωτοβολταικα σε στέγες

Η αίτηση  εδώ

 

ΔΕΗ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πληροφορίες σχετικά με τα γραφεία της ΔΕΗ στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας για φωτοβολταικα σε στεγες

Τοπικά γραφεία δεή  εδώ

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Προμήθεια εξοπλισμού από τα δημοφιλέστερα εργοστάσια

Πολύ μεγάλη ποικιλία προιόντων και εταιρειών

Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων με το "κλειδί στο χέρι"

Εγγύηση χαμηλότερης τιμές της αγοράς στην λιανικής πώλησης προς ιδιώτες*

*Επιστροφή του διπλάσιου ποσού σε περίπτωση που προκύψει επιβεβαιωμένη διαφορά τιμής σε κάποιο προιόν μας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
Τηλ: 210 4314133
Fax: 28210 58014

Αίτημα Προσφοράς
Τιμές & προσφορές δίδονται εγγράφως μέσω email ή φάξ μέσα σε λίγες ώρες ή σε μία εργάσιμη μέρα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να λάβουμε επίσημο αίτημα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου.

Υπολογισμό Τιμής

Για υπολογισμό και προσφορά αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτείται να γνωρίζουμε
1.Τις καταναλώσεις σε WATT της κάθε συσκευής που χρησιμοποιείτε ( ψυγείο, ΤV, φωτισμός, κλιματισμός... )
2.Τις ώρες λειτουργίας τους σε ένα 24ωρο ( πχ. 4 ώρες TV, 5 ώρες φωτισμός κλπ)
3.Τις μέρες λειτουργίας ( πχ. μόνο Σαββατοκύριακο ή Χειμώνα - Καλοκαίρι κλπ )
 4.Την εποχή που τα χρησιμοποιείτε ( πχ μόνο το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα κλπ )
5.Την ακριβή περιοχή τοποθέτησης για να υπολογισθεί το ενεργειακό φορτίο της περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία για προσφορά στη φόρμας επικοινωνίας
 
Featured Solar Trends

Solar Energy Star

 

 

Φωτοβολταικών

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Green peace, ΚΑΕΠ, Helapco

φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση,παρκα,ανεμογεννητριες

 

Φωτοβολταικά

Κατάλογος Προϊόντων

Πληροφορίες καταλόγου

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

 ... ένα μέλλον που μόλις ξεκίνησε!

 
         

Φωτοβολταικα συστήματα, δεη, Φωτοβολταϊκά πλαίσια, διασυνδεδεμένα, πάρκα

Copyright © 1999 - 2012 eshops.gr powered by Greek-Internet-Services