εταιριες φωτοβολταικών,φωτοβολταικά, εταιρείες στην ελλάδα, χονδρική πωληση, αντιπροσωπείες, σέρβις,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  
     

Επικοινωνήστε μαζί μας

και ανακαλύψτε τις μοναδικές μας προσφορές!!!

Photovoltaics companies Greece, Ελληνικές εταιρίες φωτοβολταϊκών, ηλιακά πάνελς, ηλιακοί καθρέπτες, συλλέκτες, συσσωρευτές, πλάκες, για τον ήλιο, φωτοβολταικά, ανεμογεννήτρια, inverter, φωτοβολταικό, photovoltaic in Greece, company, εταιρείες,  
Φωτοβολταϊκά Πάνελς Μετατροπείς - Inverter Ρυθμιστές Φόρτισης Φορτιστές Μπαταριών Μπαταρίες Ανεμογεννήτριες
Αυτόνομα Συστήματα Υβριδικά Συστήματα Διασυνδεδεμένα Συστήματα Φωτοβολταικά σε στεγες Ηλιακές Αντλίες Παρελκόμενα
φωτοβολταικά, δεη, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ανεμογεννήτριες
Shadow
Βασικές Κατηγορίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Προσφορές Ευκαιρίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Εταιρίες Φωτοβολταικών
 

Καλώς Ορίσατε στα Ηλιακά- φωτοβολταικά συστήματα της Solar Systems

Οκτώβριος 2011 - Φωτοβολταϊκά νεα, τιμές, προσφορές ειδήσεις

     

Οκτώβριος 2011,αγροτικά φωτοβολταϊκά συστήματα - πάρκα τιμές πώληση Khwh στην Δεη


Περιορισμένη κίνηση στους φωτοβολταικούς σταθμούς των αγροτών - Λιγότερα από 50 αγροτικά φωτοβολταϊκά συστήματα - πάρκα & πάρκα βρίσκονται σε λειτουργία


Λιγότερα από 50 αγροτικά φωτοβολταϊκά συστήματα - πάρκα πάρκα βρίσκονται επισήμως σε λειτουργία, παρά το γεγονός ότι οι προσφορές σύνδεσης που έχει δώσει η ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) υπολογίζονται σε 5.500. Στις κυριότερες αιτίες που καθυστερούν τη διαδικασία συγκαταλέγεται η δυσκολία στη λήψη δανείων από τις τράπεζες, τα εμπόδια στις πολεοδομίες, αλλά και η γενικότερη οικονομική συγκυρία.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες έχουν μπλοκάρει την πλειονότητα των υποψηφίων επενδυτών, με αποτέλεσμα παρ? ότι η ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) έχει ικανοποιήσει το 90% σχεδόν των αιτημάτων, τα συνδεδεμένα στο σύστημα και εν λειτουργία φωτοβολταϊκά συστήματα πάρκα είναι κάτω των 50.

Υπάρχει κίνδυνος ότι λόγω των συγκεκριμένων δυσκολιών, ένας σημαντικός αριθμός αγροτικών φωτοβολταικών συστημάτων πάρκων που βρίσκονται στη φάση υπογραφής συμβάσεων πώλησης, να μην προλάβουν εντός της 3μηνης προθεσμίας που τους δόθηκε το καλοκαίρι, να καταβάλλουν τα ποσά που απαιτούνται για τα έργα σύνδεσης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν οι αγρότες δεν καταφέρουν να πληρώσουν, οι συμβάσεις σύνδεσης που έχουν συνάψει με τη ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες), παύουν να ισχύουν και οι εγγυητικές επιστολές επιστρέφονται.
Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Ιουλίου η ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες), είχε ανακοινώσει ότι δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να υπογράψουν συμβάσεις σύνδεσης μαζί της, χωρίς την ταυτόχρονη καταβολή των σχετικών δαπανών, αλλά με τη δέσμευση ότι θα το κάνουν εντός 3 μηνών.

Η προθεσμία για την ευνοϊκή αυτή ρύθμιση λήγει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, όμως μέχρι στιγμής η ανταπόκριση δεν είναι μεγάλη.

πηγή: eco news.grΠερισσότερες από 300 προτάσεις επενδυτικές για έργα αξιοποίησης ΑΠΕ ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) σε δημόσια σχολικά κτίρια


Περισσότερες από 300 προτάσεις επενδυτικές έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο πρόσκλησης ύψους 40 εκ. ευρώ για επιδεικτικά έργα αξιοποίησης ΑΠΕ ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) και δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε δημόσια σχολικά κτίρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ).Οι 300 που προέρχονται από Δήμους όλων των Περιφερειών της χώρας, τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και το Υπουργείο Παιδείας αξιολογούνται και όσες επιλεγούν θα ενταχθούν για χρηματοδότηση στις αρχές του 2012.

Στόχος του ΥΠΕΚΑ είναι η προώθηση στις μαθητικές κοινότητες και, μέσω αυτών, στην κοινωνία, αρχών και τεχνολογιών της αειφόρου ανάπτυξης και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας( φωτοβολταικά-ανεμογεννήτριες), αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Με τα συγκεκριμένα έργα και δράσεις επιτυγχάνεται η αναβάθμιση της ενεργειακής κατάστασης των σχολικών κτιρίων, με περιορισμό των ενεργειακών καταναλώσεων των κτιρίων για θέρμανση, ψύξη, φωτισμό και ζεστό νερό. Παράλληλα προωθείται η επιδεικτική χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ( φωτοβολταϊκά-ανεμογεννήτρια)στις μαθητικές κοινότητες.

πηγή: sunny news.grΣυμβάσεις Πώλησης με ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) - ΔΕΣΜΗΕ

Ο Επενδυτής υπογράφει 20ετή σύμβαση με τις Αρχές

Η πρώτη είναι η σύμβαση πώλησης με την ΔΕΣΜΗΕ και η δεύτερη είναι η σύμβαση σύνδεσης με την ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) για την σύνδεση της εγκατάστασης με το δίκτυο της χώρας.

Η ανανέωση των συμβάσεων γίνεται 3 μήνες πριν τη λήξη της πρώτης δεκαετίας με δήλωση που κάνει ΜΟΝΟ ο ιδιοκτήτης του έργου. Η ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) ή ΔΕΣΜΗΕ είναι υποχρεωμένες να αποδεχθούν την ανανέωση βάση του νόμου Ν.3468/2006 άρθ.12 §2.

Για υβριδικούς σταθμούς η σύμβαση πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας με την ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) ορίζεται για δύο εικοσαετίες (40 έτη).
*Υβριδικοί Σταθμοί είναι οι σταθμοί που αποθηκεύουν ηλεκτρική ενέργεια και χρησιμοποιούν τουλάχιστον μια ΑΠΕ ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) για την παραγωγή αυτής.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ- Τιμή πώληση κιλοβατώρας Kwh στην ΔΕΗ


Η παραγόμενη ηλιακή ενέργεια από τα φωτοβολταικά συστήματα και τις ανεμογεννήτριες αφού καταμετρηθεί, διοχετεύεται στο δίκτυο έναντι τιμής που καθορίζεται από το Ν.3468/06. Σύμφωνα με το νέο νόμο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταικο, ανεμογεννήτρια) (ο οποίος ψηφίστηκε στις 6-6-2006), η παρεχόμενη τιμή πώλησης της ηλιακής κιλοβατώρας ανέρχεται σε 0,40-0,50 €/kWhμε εγγύηση μιας εικοσαετίας.
Η τιμή αυτή αναπροσαρμόζεται με βάση το μέσο ποσοστό αναπροσαρμογής των τιμολογίων της ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) Α.Ε. που εγκρίνεται κάθε φορά από τον Υπουργό Ανάπτυξης. Αν δεν υπάρξει μεταβολή των τιμολογίων της ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες), οι ανωτέρω τιμές αναπροσαρμόζονται ετησίως κατά ποσοστό ίσο προς το 80% του δείκτη τιμών καταναλωτή, όπως ανακοινώνεται από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Πιο συγκεκριμένα, η Τιμή Πώλησης της Παραγόμενης Ηλιακής Ενέργειας έχει αναπροσαρμοστεί ως εξής :

Ισχύς
Φωτοβολταϊκού Συστήματος Ηπειρωτικό Δίκτυο Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά
≤ 100kW 0,45282 €/kWh 0,50282 €/kWh
> 100kW 0,40282 €/kWh 0,45282 €/kWh


Οι παραπάνω τιμές ισχύουν και για Αυτοπαραγωγούς Η.Ε. έως 35.000 KW, δηλαδή παραγωγούς που παράγουν ενέργεια από Φ/Β κυρίως για δική τους χρήση και διοχετεύουν το πλεόνασμα αυτής στο Δίκτυο.
Οι τιμές ισχύουν για πλεόνασμα έως 20% (7.000 KW) της συνολικά παραγόμενης από αυτούς Η.Ε.

Πως τιμολογεί και καταβάλει η ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) το τίμημα παραγόμενης Ηλ. Ενέργειας :
Η τιμολόγηση γίνεται από τον επενδυτή με τιμολόγιο που κόβει προς την ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) κάθε 4 μήνες. Ο επενδυτής παίρνει ΑΦΜ για το σκοπό αυτό και τιμολογεί την ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) - ΔΕΣΜΗΕ με βάση :
Την τιμή σε ευρώ ανά Μεγαβατώρα (MWh) που αναλογεί στην Ονομαστική ισχύ της εγκατάστασης
Το ποσό της Ηλεκτρικής Ενέργειας του μετρητή της ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) που δείχνει το ποσό της ενέργειας που απορροφήθηκε από το Σύστημα ή το Δίκτυo


Πόσο κοστίζει ένα οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα και τι εισόδημα εξασφαλίζει;
Το κόστος κυμαίνεται από 1.700 έως 2.500 ευρώ ανά kW κάθε εγκατάστασης και εξαρτάται από τον εξοπλισμό. Για την μέγιστη εγκατάσταση των 10 kW, απαιτούνται περίπου 35.000 ευρώ με ΦΠΑ και προσφέρει ετήσιο εισόδημα 7.500 ευρώ περίπου, για 25 χρόνια εγγυημένα.

6.Θα πουλάω όλο το ηλιακό ρεύμα που παράγω στη ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) ή όσο περισσεύει;
Όλη η παραγόμενη από το φωτοβολταϊκό σύστημα ενέργεια διοχετεύεται στο δίκτυο της ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) με τιμή πώλησης 0,55 ευρώ / kWh (κιλοβατώρα), τιμή που είναι εγγυημένη για 25 χρόνια. Όσοι υπογράψουν σύμβαση με τη ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) μέχρι τέλους του 2011, από το 2012 θα παίρνουν αύξηση στην τιμή (0,55) ίση με το 25% του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή ( ακολουθεί τον πληθωρισμό). Η ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) τοποθετεί ένα νέο μετρητή ενέργειας (ρολόι) για να καταγράφει την παραγόμενη ενέργεια. Αν παράγετε στο νέο ρολόι ενέργεια αξίας 500 ευρώ και καταναλώνετε στο παλιό 200 ευρώ, η ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) θα καταθέσει τη διαφορά των 300 ευρώ στον τρΑΠΕ ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες)ζικό σας λογαριασμό.

7.Θα είναι σταθερή η τιμή αγοράς της κιλοβατώρας από την ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες);
Η τιμή (0,55 ευρώ/kWh) θα είναι σταθερή μέχρι το 2012. Όσοι υπογράφουν σύμβαση με τη ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) από το 2013 και έπειτα η τιμή αυτή θα είναι μειωμένη κατά 5% ανά έτος. Αν κάποιος δηλαδή συνδεθεί φέτος θα έχει σίγουρα 0,55 και για τα 25 χρόνια (και μάλιστα, προσαυξημένα ετησίος κατά 25% του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή). Αν όμως συνδεθεί το 2013 ή τιμή αγοράς θα είναι 0,55 Χ 0,95 = 0,5225 ευρω ανα κιλοβατώρα. Ενώ εάν συνδεθεί το 2014 η τιμή θα είναι 0,5225 Χ 0,95 = 0,4963 ευρω ανα κιλοβατώρα.

8.Γιατί η ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) πληρώνει την κιλοβατώρα 0,55 ευρώ ενώ εμείς αγοράζουμε από την ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες) στα 0,08 – 0,11 ευρώ;
Τα χρήματα αυτά δεν τα πληρώνει η ΔΕΗ για ( φωτοβολταικα-ανεμογεννητριες), απλά διεκπεραιώνει την διαδικασία. Προέρχονται κατά κύριο λόγο από το ειδικό τέλος Α.Π.Ε. που υπάρχει σε κάθε λογαριασμό ρεύματος και άρα προέρχονται από όλους εμάς. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί την πληρωμή τους.


Οκτώβριος 2011, Ανακοίνωση σχετικά με ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ- Τιμή πώληση κιλοβατώρας Kwh στην ΔΕΗ( Φωτοβολταϊκά - Ανεμογεννήτριες)

Πληροφοριες, Ενημέρωση,ειδήσεις, Οκτώβριος 2011, αγροτικά φωτοβολταϊκά συστήματα - πάρκα τιμές πώληση κιλοβατώρας Kwh στην Δεη Ανεμογεννήτριες αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα σε τροχοσπιτα, εξοχικά, σκάφη, αυθαίρετα, τροχοβίλες , τιμές, προσφορές ειδήσεις φωτοβολταικών, ανεμογεννήτρια, επιδοτήσεις δεη, αγορα, κοστος, τιμη, αγορα, κοστος, τιμοκαταλογος ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ- Τιμή πώληση κιλοβατώρας Kwh στην ΔΕΗ Ανεμογεννήτριες, Φωτοβολταϊκά, για το α’ εξάμηνο του 2011 ( Φωτοβολταϊκά - Ανεμογεννήτριες)

 Αρχική Προϊόντα | Ηλιακά Πάρκα | Επιδοτούμενα προγράμματαΕφαρμογές | Πλεονεκτήματα


 
Φωτοβολταικά προιόντα των έγκυρων, δημοφιλέστερων φωτοβολταικών οίκων σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές. Οικονομοτεχνικές προτάσεις για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταικά συστήματα. Οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη

 

 

Φωτοβολταϊκά ΔΕΗ

Φωτοβολταικά σε στέγες

 

Σημαντικά κίνητρα για οικιακούς καταναλωτές με την δημιουργία διασυνδεδεμένων συστημάτων σε φωτοβολταικά και την σύνδεση τους με την ΔΕΗ Δείτε πληροφορίες

 

Πλήρης σειρά οικιακών φωτοβολταικών διασυνδεδεμένων συστημάτων με την ΔΕΗ

Δείτε προσφορές εδώ

 

 

ΔΕΗ-Αιτήσεις σύνδεσης

 φωτοβολταικα σε στέγες

Η αίτηση  εδώ

 

ΔΕΗ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πληροφορίες σχετικά με τα γραφεία της ΔΕΗ στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας για φωτοβολταικα σε στεγες

Τοπικά γραφεία δεή  εδώ

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Προμήθεια εξοπλισμού από τα δημοφιλέστερα εργοστάσια

Πολύ μεγάλη ποικιλία προιόντων και εταιρειών

Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων με το "κλειδί στο χέρι"

Εγγύηση χαμηλότερης τιμές της αγοράς στην λιανικής πώλησης προς ιδιώτες*

*Επιστροφή του διπλάσιου ποσού σε περίπτωση που προκύψει επιβεβαιωμένη διαφορά τιμής σε κάποιο προιόν μας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
Τηλ: 210 4314133
Fax: 28210 58014

Αίτημα Προσφοράς
Τιμές & προσφορές δίδονται εγγράφως μέσω email ή φάξ μέσα σε λίγες ώρες ή σε μία εργάσιμη μέρα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να λάβουμε επίσημο αίτημα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου.

Υπολογισμό Τιμής

Για υπολογισμό και προσφορά αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτείται να γνωρίζουμε
1.Τις καταναλώσεις σε WATT της κάθε συσκευής που χρησιμοποιείτε ( ψυγείο, ΤV, φωτισμός, κλιματισμός... )
2.Τις ώρες λειτουργίας τους σε ένα 24ωρο ( πχ. 4 ώρες TV, 5 ώρες φωτισμός κλπ)
3.Τις μέρες λειτουργίας ( πχ. μόνο Σαββατοκύριακο ή Χειμώνα - Καλοκαίρι κλπ )
 4.Την εποχή που τα χρησιμοποιείτε ( πχ μόνο το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα κλπ )
5.Την ακριβή περιοχή τοποθέτησης για να υπολογισθεί το ενεργειακό φορτίο της περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία για προσφορά στη φόρμας επικοινωνίας
 
Featured Solar Trends

Solar Energy Star

 

 

Φωτοβολταικών

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Green peace, ΚΑΕΠ, Helapco

φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση,παρκα,ανεμογεννητριες

 

Φωτοβολταικά

Κατάλογος Προϊόντων

Πληροφορίες καταλόγου

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

 ... ένα μέλλον που μόλις ξεκίνησε!

 
         

Φωτοβολταικα συστήματα, δεη, Φωτοβολταϊκά πλαίσια, διασυνδεδεμένα, πάρκα

Copyright © 1999 - 2012 eshops.gr powered by Greek-Internet-Services